Nejnovější recenze ze sekce Tenisové rakety
- Typ rakety používám již třetí rok a jsem spokojen; pružná, rychlá, přesná, tlumící vibrace.
Doporučuji všem kdo měl někdy potíže s loktem.
spokojenost
spokojenost
- Fajnová raketa za super cenu :-)
Fajnová raketa za super cenu :-)
- letošní model
- skvělá alternativa pro začátečníky
- kvalitní, inovativní technologie
- nevhodnost pro pokročilejší hráče (nízká hmotnost a přesnost)
- bílý grip je náchylnější na nečistoty
Tento produkt mě zaujal z hlediska svých technologií a přijatelné ceny. Určitě patří k tomu lepšímu co na trhu je, pro začátečníky asi to nejlepší. Oceňuji také skvělý neobvyklý design a barevné provedení, které na trhu u mnoho podobných výrobků nenajdete.
- lehká, větší, možnost výběru gripu od L2
- dobrý tah
- pro úplné začátečníky či mírně pokročilé VÝBORNÁ!
- snad jen ten výplet jako u většiny raket do 2000 - nejlepším řešením je si nechat vyplést raketu od známého, kterej v tom jede
Raketu jsem bral po hrozně dlouhém spekulování...dříve jsem hrál, nyní jsem 3 roky nedržel a tak jsem chtěl něco na rozjezd. Tato raketa mě zaskočila tím, že zvládne i prudší pohyby a není opravdu k zahození i po delším hraní.
DOPORUČUJI si nechat udělat VÝPLET! ;)
Jinak, za ty peníze, výborná raketa = dobrej kup ;)
- zpracování
Po pouhých třech odehraných hodinách s touto raketou jsem velmi spokojen. Vyhovuje mi po všech stránkách - váhově, vyvážením a výplet je taktéž OK. Jako mírně pokročilý si nemám na co stěžovat a raketa mne neomezuje. Co zatím nemohu hodnotit je výdrž rámu. S raketami ale neházím, tak by mohlo být nějakou dobu vše v pohodě:)
- Zboží odpovídá mým požadavkům, popis je shodný se skutečností.
Zboží odpovídá mým požadavkům, popis je shodný se skutečností. Zkušenosti nemohu nyní popsat, je to dar.
- Dobrá kontrola míče
Solidní raketa pro pokročilé,dobrá cena-kvalitní zboží
- nejlepší
kupte si ji
kecám
- razantní údery
- výborný grip
Pokud mluvíme o tenisové raketě Babolat Pure drive Roddick GT z kolekce pro rok 2012, tak tuto raketu rozhodně doporučuji všem závodním hráčům. Raketa disponuje technologiemi Babolat Cortex Active, Woofer a GT. Údery jsou velmi razantní, ale přesné. Vhodné pro údery od základní čáry.
Spokojenost na 100%.
- Kvalitní dětská raketa pro začínající děti
Doporučiji
- lehká
- pevná
- odolná
tuto perfecto
- Použité materiály pro konstrukci rakety, docela nizká hmotnost, oválnější hlava umožňující lepší kontrolu.
Nejsem expert, byla mi doporučena tenisovým kllubem v Olomouci.
Dobrá cena.
perfektní raketa pro malé děti
- presnosť, tlmenie vibrácií a nárazu do predlaktia, razanvia úderu.
- nič
s raketou som veľmi spokojný, veľmi dobrý je aj pomer cena/kvalita výrobku
- přiměřené parametry pro dobrého rekreačního hráče
- výborná omotávka
pro rekreačního hráče dobrá volba
- -velmi dobře to z těchto raket dětem lítá
- -dobrá kontrola míče i u kraťasů, ačkoliv je mírně do hlavy
- -velmi dobře absorbuje vibrace i při tvrdší hře
- -ačkoliv je mírně do hlavy, syna z této rakety nikdy ruka nebolela
- -koupil jsem dva kusy raket v jedné dodávce a zjistil, že je rozdíl v jejich hmotnosti 5g a vyvážení se liší o půl centimetru, což je u váhy 225g poměrně dost. Nicméně výrobce je bohužel v garantované toleranci
- -rukojeť velikosti nula mi připadá oproti jiným výrobcům tlustší. Musíme měnit jen základní grip, protože i s nejtenčím overgripem je rukojeť moc silná.
S těmito raketami hraje můj devítiletý syn a je velmi spokojen. Používá výplet Cannon Weiss Mosquito 1,16 mm, 21,5g/20,5g a je to přesně to, co potřebuje. Škoda jen, že firma Prince má u přechodových raket velkou mezeru mezi touto raketou a o stupeň těžší. Tato váží 225g a následující model již 250g. Je to veliký skok, proto pro zvýšení hmotnosti raket jsme nuceni to řešit speciálními tenisovými olůvky.